Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Gietvloer-informatie.nl
Gietvloer-informatie.nl

Gietvloer Stuifakker

Gietvloer laten leggen door een specialist uit Stuifakker of de omgeving? Op Gietvloer-Informatie.nl lees je alles over de gietvloer soorten, de mogelijkheden, de voordelen en geven je graag een idee van de gemiddelde prijzen. Bovendien kunnen wij je ook vrijblijvend in contact brengen met gietvloerspecialisten uit jouw regio. Door bij hen een gratis prijsopgave op te vragen en daarna het aanbod te vergelijken kun je een betere keuze maken. Gezien de prijzen aanzienlijk per bedrijf kunnen verschillen loont het om het aanbod te vergelijken. Soms kun je tot wel 20% besparen. Vraag daarom gratis gietvloer offertes op en begin met vergelijken.

aanleg gietvloer voorbeeld

Gietvloer kopen in Stuifakker

Gietvloeren werden voorheen in Stuifakker vooral gebruikt bij bedrijven, productiehallen, winkels, showrooms en sportzalen. Maar zijn nu ook steeds meer particuliere huiseigenaren geïnteresseerd.

Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk met variërende eigenschappen. Qua esthetiek is een gietvloer minimalistisch en laat het de ruimte waarin het ligt er optisch groter uitzien. Een gietvloer vlakt zichzelf uit en is dus egaal en komt zonder naden. Tevens zijn deze vloeren snel geplaatst en in onderhoud eenvoudig. Daarnaast zijn ze ook uiterst hygiënisch.

Gemiddelde prijzen in Stuifakker

We hebben een overzicht van de kosten van enkele soorten gietvloeren voor je opgesomd. Afhankelijk van voornamelijk het soort en de dikte zal de prijs per vierkante meter verschillen. Onthoud dat daarbij geldt dat hoe groter het totale oppervlak hoe minder je per m2 zult betalen.

Soort Dikte Prijs per m2 Verwarmen? Epoxyvloer 2 tot 6 mm €50 tot €150 Niet mogelijk PU vloer 3 tot 4 mm €55 tot €125 Mogelijk Troffelvloer 6 mm €70 Mogelijk Mortex 2 tot 3 mm €60 tot €90 Mogelijk Terrazzo 10 tot 15 mm €150 tot €180 Mogelijk Beton 4 tot 8 mm €75 tot €115 Mogelijk Steentapijt 4 tot 12 mm €40 Mogelijk

Houd er rekening mee dat de bovengenoemde prijzen alleen ter indicatie dienen. Ga er van uit dat je in Stuifakker ongeveer €2000 euro kwijt bent voor het laten gieten van PU voor bijvoorbeeld je woonkamer (ongeveer 30 m2). Exacte prijzen weten? Vraag dan vrijblijvend meerdere offertes bij gietvloerspecialisten op en laat je adviseren (zonder verplichtingen).

voorbeeld gietvloer woonkamer

Voordelen

Over het algemeen heeft een gietvloer veel meer te bieden dan alternatieve vloeren zoals een laminaat of parketvloer. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Ruimte of kamer lijkt optisch groter
  • Slijtvast en geluiddempend
  • Waterdicht/vloeistofdicht
  • Meer comfort tijdens lopen

Soorten gietvloeren

In Stuifakker kun je kiezen voor verschillende soorten gietvloeren. Je hebt vloeren die beter bestand zijn tegen beschadigingen en scheuren. Er zijn vloeren die glanzen en die een matte uitstraling hebben. Je kunt kiezen voor een betonlook, een natuurlook en vele andere uitvoeringen. De bekendste en meest gekozen zijn de polyurethaan (PU) of epoxyvloer. Verder zijn er nog populaire uitvoeringen zoals troffelvloer, mortex gietvloer en cementgebonden vloeren. Bekijk alle soorten gietvloeren.

Toepassingen gietvloer: zakelijk

Veel bedrijven, winkels en industrieën in omgeving Stuifakker kiezen al jaren voor gietvloeren om onder meer de eerder genoemde voordelen. Daarom zijn er ondertussen gietvloeren voor verschillende doeleinden ontwikkeld en worden de vloeren met de tijd ook een stuk beter. Wist je bijvoorbeeld dat er tegenwoordig ESD vloeren zijn? Handig voor IT-bedrijven die willen voorkomen dat statisch geladen werknemers elektrisch apparatuur op de werkvloer (onbedoeld) stuk maken. Zo zijn er nog meer voorbeelden voor bedrijven. Zie bijv.:

> Bakkerijvloer
> Bedrijfshallen
> Bedrijfsvloer
> ESD vloer
> Fabriekshallen
> HACCP vloer
> Horecavloer
> Industriële gietvloeren
> Kantoorruimte
> Loodsen en opslagplaatsen
> Parkeergarages
> Werkplaats
> Winkels

Voor thuis

Voor in de woonkamer is er een keur aan keuzes die je hebt aangaande gietvloeren. Er zijn verschillende die de juiste eigenschappen en ook nog een mooie uitstraling hebben. Zo kun je in de woonkamer prima een PU gietvloer laten gieten. Maar ook steentapijt, terrazzo, troffelvloer, cement gebonden gietvloer en mortex past prima in de woonkamer.

Vloerverwarming + gietvloer?

In bijna alle gevallen kun je er ook voor kiezen om vloerverwarming te nemen in combinatie met de verschillende soorten gietvloeren, behalve met epoxyvloeren. Deze zijn zo gemaakt dat ze niet flexibel genoeg zijn en dus na een tijd scheurtjes gaan vertonen. In sommige gevallen, zoals terrazzo gietvloeren, dient de opbouw aangepast te worden mocht je vloerverwarming willen. Specialisten uit Stuifakker kunnen dan vaak ook zowel vloerverwarming als een gietvloer voor je aanleggen. Lees verder op pagina vloerverwarming.

 

Offertes voor gietvloeren ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten