Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Gietvloer-informatie.nl
Gietvloer-informatie.nl

Aandachtspunten

Allereerst is het altijd verstandig om goed na te denken over wat je wilt hebben. Wat moet de vloer die je voor ogen hebt je bieden? Het gaat hier om uiterlijk, maar ook zeker niet in de laatste plaats om comfort. Waar komt de vloer te liggen en wat zou het meest wenselijke zijn voor die ruimte? Hier volgt een lijstje van punten waar je aan kunt denken bij het kiezen van jouw gietvloer.

aanleg gietvloer voorbeeld

 1. Warm aanvoelend? Sommige gebouwen hebben geen baat bij een vloer die warmer aanvoelt dan de ander, maar in huis en zeker in sommige vertrekken, zoals een badkamer is dit gewenst.
 2. Geluiddempend? Er zijn vertrekken waar het zo stil mogelijk moet blijven, maar ook vertrekken waar dat beetje extra geluid niet uitmaakt.
 3. Vloeistofdicht? Moet de vloer tegen vloeistof kunnen of zal het daar niet of nauwelijks mee in aanraking komen?
 4. Vloerverwarming mogelijk? Niet alle gietvloeren kun je combineren met vloerverwarming.
 5. Esthetiek. Bij verschillende gietvloeren kun je verschillende uitstralingen kiezen. Niet alle gietvloeren hebben daarbij een even uitgebreide keuze.
 6. Scheuren? Sommige gietvloeren hebben de neiging snel te scheuren, andere juist helemaal niet.
 7. Ondergrond? Het is belangrijk om te weten welke ondergrond bij welke gietvloer kan. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Bekijk ook de kosten van een nieuwe gietvloer of neem nu contact op met meerdere specialisten in jouw regio voor vrijblijvend advies.

 

Offertes voor gietvloeren ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & Bespaar
 • Erkende specialisten