Betoncire

Betoncire is een vloer die een mooie stoere betonlook heeft. Je kunt er ook voor een andere kleur kiezen. Er zijn tot wel 50 mogelijke aardtinten beschikbaar om jouw vloer die unieke uitstraling mee te geven. Betoncire heeft ook vloeiende lijnen. Deze worden vanzelf vervaardigd bij het aanbrengen en schuren van de vloer. De betoncire wordt gemaakt uit poeder en een vloeibare hars (PU of epoxy) en wordt vervolgens in lagen van 2 tot 3 millimeter aangebracht.

De eigenschappen van betoncire zijn:

  • Waterdicht
  • Naadloos
  • Onderhoudsvrij
  • Slijtvast

Allereerst wordt er een primer aangebracht om de ondervloer in gereedheid te brengen. Daarna volgt een betoncire laag van grove structuur. Deze moet een uur of vier drogen waarna er een betoncire laag van fijne structuur over wordt gegoten. Hierop volgt een droogtijd van 24 uur. Daarna wordt de vloer geschuurd en zal je vier tot zes dagen moeten wachten totdat de vloer geïmpregneerd kan worden met een beschermende laag.

Prijzen voor jouw project?

Omdat er veel aanbieders actief zijn kunnen de prijzen van gietvloeren per bedrijf aanzienlijk verschillen. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en deze te vergelijken.

Deze dienst is gratis en vrijblijvend