HACCP gietvloer

HACCP is een pakket met richtlijnen waaraan vooral de bedrijven in de levensmiddelenindustrie moeten voldoen. Een HACCP vloer is dus een ondergrond die voldoet aan de reglementen van HACCP. Die letters staan voor Hazard Analysis Critical Control Points.

Wat van groot belang is bij de richtlijnen is dat de werkomgeving zo schoon mogelijk is en zo goed mogelijk schoon kan worden gehouden. Voor de vloer betekent dit dat deze in goede staat moet verkeren, goed te reinigen moet zijn en eenvoudig te desinfecteren.

De kenmerken van een HACCP gietvloer zijn onder andere:

  • Geen naden
  • Hygiënisch
  • Waterdicht
  • Slijtvast
  • Voldoet aan de eisen van HACCP

bakkerij gietvloer

Welke vloer voor de horeca?

De troffelgietvloer wordt gezien als de beste optie voor de levensmiddelenindustrie. Hij voldoet zeker aan de richtlijnen van HACCP. Het gaat hier om een vloeistofdichte vloer. Vetten, oliën en andere vervelende stoffen kunnen niet aan de vloer hechten en worden zo weggeveegd. Bovendien kun je een troffelvloer goed belopen.

Soort gietvloer Dikte Prijs per m2 Verwarmen?
Troffelvloer 6 mm €70 Mogelijk

Weten wat jouw project gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op bij meerdere gietvloerbedrijven.

Prijzen voor jouw project?

Omdat er veel aanbieders actief zijn kunnen de prijzen van gietvloeren per bedrijf aanzienlijk verschillen. Daarom is het verstandig om offertes op te vragen en deze te vergelijken.

Deze dienst is gratis en vrijblijvend